MODULNOVA

MODULNOVA is een Italiaans familiebedrijf dat zowel keukens, badkamers als ook living elementen maakt. Een team van passievolle ontwerpers focust zich constant op details, afwerking, ontwerp, accessoires en montage.

De warme kleuren, de toepassing van natuurlijke materialen met hout en natuursteen maar ook de combinaties van cemento, glas en keramiek resulteren in stijlvolle ontwerpen voor uw keuken, badkamer en living waarbij stijl, elegantie en verfijning het handelsmerk van MODULNOVA is. Het feit dat MODULNOVA zowel keukens, badkamers als ook living elementen ontwerpt, maakt het merk zeer interessant voor totaalinrichting van uw huis waarbij de exacte materialen en kleurcombinaties terug kunnen komen.

Dit zorgt voor harmonie en verfijning in uw leefruimte en creëert tegelijkertijd een optimale woonbeleving. Door niet stil te staan in haar ontwikkeling en naar de wensen uit de markt te luisteren is MODULNOVA inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerd internationaal bedrijf. Kortom MODULNOVA creëert hoogwaardige keukens, badkamers en living elementen vol van karakter en uitstraling gekenmerkt door een samenspel van vorm, design, elegantie, creativiteit en functionaliteit.

Modulnova Nederland

Modulnova Flagshipstore De Elementen
Kitchen | Living | Bath   

Rendementsweg 20C Mijdrecht
www.modulnova-flagshipstore.nl

Modulnova Delft by Acheo
Kitchen

Markt 17 Delft
www.acheodelft.nl

Wijnand Keukens
Kitchen | Living

Lorentzpark 26 Leek
www.wijnandkeukens.nl

Modulnova Zwolle by Wijnand keukens
Kitchen | Living

Thorbeckegracht 27 Zwolle
www.wijnandkeukens.nl

Filiaal 4
Bath

Noordervaart 127 Stompetoren
www.filiaal4.nl

Modulnova Vlaanderen

Aplus Studio
Kitchen | Bath | Living

Bruggenhoek 20 Zottegem
www.aplusstudio.be

Kantoor Home Concepts:
Sterkenburg 14
1187DG Amstelveen
The Netherlands
T: +31 (0)20 6142605
info@homeconcepts.nl