MUSSI

MUSSI Italy heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de meubelbrache. De fabriek ligt in Besana in Brianza het gebied bij uitstek van de grote exclusieve meubelmerken. Mussi is in Brianza een gerespecteerd merk waarbij in elke bank de Mussi handtekening te zien is. Inmiddels staat dit Italiaanse merk bekend om haar tijdloze elementen bestaande uit banken, stoelen, bedden, koffie tafeltjes en accessoires die zich onderscheiden door hoogwaardige kwaliteit, moderne smaakvolle ontwerpen en praktische toepassingen.

De kracht bestaat ook uit het zelf in huis hebben van veel kennis, vaardigheden, machines en materialen waardoor elk product goed begeleid wordt en er custom made producten mogelijk zijn. Met name de juiste behandeling van het juiste materiaal met de bedoelde uitstraling en comfort is een kracht van dit merk. Bij elke bank, poef of stoel wordt individueel gekeken of het juiste comfort gerealiseerd. Ofwel van de eigen ontwerpafdeling zoals de Kangura dan wel een bekende veelal Italiaanse ontwerper zoals Nicola de Ponti, verantwoordelijk voor de stijlvolle Acanto. Custom made items behoren ook tot de mogelijkheden. Maatwerk, passie voor detail.

Een elegante stijl en het openstaan voor experiment zijn de factoren die waarde verhogend zijn voor gehele Mussi Italy productie. De roots en drang naar kwaliteit binnen het bedrijf resulteren in het allerbeste wat de Italiaanse productie traditie voortbrengt.

Kantoor Home Concepts:
Sterkenburg 14
1187DG Amstelveen
The Netherlands
T: +31 (0)20 6142605
info@homeconcepts.nl