MGS

MGS Kranen – massief stalen kranen van Zwitserse precisie met Italiaans gevoel voor vorm en ontwerp

MGS Milano is al jarenlang bekend vanwege het feit dat zij als een van de eerste fabrikanten het lef hebben gehad om zowel keuken- als badkamerkranen van de hoogste mate staal te fabriceren.  Een duur en hoogwaardig verwerkingsproces heeft geresulteerd in een range van RVS kranen van uitmuntende kwaliteit en uitstraling. Naast techniek en ontwerp brengt de keuze voor 100% massief RVS ook een gezondheid aspect met zich mee. Het gebruik van dit materiaal zorgt ervoor dat de MGS kranen loodvrij zijn waarmee er geen looddeeltjes in het drinkwater terecht kunnen komen. Iets wat bij de reguliere kranen helaas wel het geval is.

Geheel in lijn met de visie van het enthousiaste team van het bedrijf toont zowel de MGS keuken- als MGS badkamerlijn een origineel karakter met een uiteenlopend compleet aanbod.  Dat MGS naast het esthetisch aspect ook de functionaliteit niet uit het oog verliest, komt bijvoorbeeld tot uitdrukking in de toepassing van een High Volume cartridges, uittrekbare perlators, dubbele sproeifuncties. De keuze bestaat voor vrijwel de gehele assortiment uit massief RVS mat geborsteld of glans gepolijst. Inmiddels aangevuld met andere afwerkingen zoals PVD black steel, rosé, titanium en goud.  Het PVD concept geeft een extra dimensie aan het al strakke en stijlvolle ontwerp. Bovendien blijft de handmatige bewerking van het staal na de bewerking zichtbaar.

De PVD techniek wordt alleen in hoogwaardige bedrijfstakken toegepast. Denk aan de vliegtuig industrie, hightech en sieraden. De techniek zorgt ervoor dat de kleur als het ware in het materiaal trekt waardoor het karakter van het staal niet verloren gaat. MGS weet zich naast onderscheid in materiaal en afwerking zich constant te onderscheiden door het ontwerpen van tijdloze, karaktervolle ontwerpen met een hoogwaardige kwaliteit.

Door heel Nederland bevinden zich dealers voor de MGS kranen. Onze Pilot Store is gevestigd in het Interieur Platform De Elementen

MGS Pilot Store
Rendementsweg 20C  3641 SL  Mijdrecht
www.deElementen.com

Kantoor Home Concepts:
Sterkenburg 14
1187DG Amstelveen
The Netherlands
T: +31 (0)20 6142605
info@homeconcepts.nl